Genoptage layout – de skjulte faldgruber

Indstillinger for CV Layouts
Der er mange muligheder for tilgængelige til dagens job søgende. Med en hurtig ændring af grafiske elementer som skrifttyper og stil, kan fornemmelsen af et CV ændre fra traditionelle og konservative til kreative og moderne.
Trykt CV’er
En print version af dit CV refererer til versionen af dit CV, der er klar til at udskrive; enten til mailing for job fører eller hånd levere til potentielle kontakter.
Denne version kan indeholde fed print, kursiveret tekst, punktopstillinger og mindre kendte skrifttyper, men disse skal bruges sparsomt.
Mellemrum
Mængden af mellemrum bør også være konsekvent i hele CV’et. Brug af mellemrum i et CV kan være kritisk. For meget mellemrum vil henlede opmærksomheden på et CV, der kan mangle i færdigheder og erfaring.
Overskuelig CV’er
En overskuelig CV indeholder den nøjagtige samme oplysninger som trykte version CV layouts men præsenteres i en mindre ‘fancy’ måde.
En overskuelig CV er skal bruges til situationer, når du ønsker at klippe og indsætte dit CV ind i online-databaser. Der er et par retningslinjer, der skal overholdes ved oprettelse af en overskuelig CV, men at undgå katastrofe.
Skrifttyper
Holde sig til sikker skrifttyper som Ariel, Helvetica eller kurer. Bruge en skriftstørrelse overalt mellem 10 til 14 punkter og afstå fra bolding, understregning eller italicizing tekst. Også brug ikke nogen symboler såsom parentes, stjerner eller kugler.
Et CV kolonneformater
En én kolonne CV layout er langt mere traditionel. Denne type format ville være mere passende til brug, når de ansøger om en stilling i en konservativ jobmarkedet.
To kolonneformater CV
Et layout med to spalter CV er mere kreative. Denne type format ville være bedre egnet, når der ansøges om en stilling i en industri, der er kendt for sin kreativitet. Det ville ikke være passende til mere traditionelle type job. Overskrifterne er venstrejusterede, mens den tilsvarende oplysninger placeres i højre kolonne.
Venstre justeret CV Layouts
Venstre tilpasset CV layout er specielt gode for CV’er, der er korte i naturen. Alle overskrifter og tilsvarende oplysninger er justeret til venstre.
Centreret CV Layouts
En centreret CV layout kan være svært på øjnene og svær at læse, men dette kan minimeres med dygtig brug af formatering og stil funktioner klart afgrænse oplysninger.
Indrykket layout
Denne type af CV kan føle traditionelle, men punkterne kan være svært på øjet; navnlig for arbejdsgivere, der blot ønsker at “scanne” et CV. En indrykket Genoptag funktioner venstrejusteret tekst, men afsnittene er indrykket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.