Ni spørgsmål at stille dig selv før du hovedet til firmafest

En ting du kan regne med i feriesæsonen er den obligatoriske firmafest. Ligegyldigt hvad størrelse af organisationen er der altid et forsøg på at samle kolleger et mere øjeblik af lystighed. Nogle mennesker ser frem til muligheden for at mix og mingle uden for rammerne af business og andre hellere give op den årlige bonus end at skulle tilbringe kostbar personlige tid med bande fra arbejde.
Uanset hvilken side af spørgsmålet du falder på, er der visse regler for at følge på firmafest, hvis du vil have et kontor til at gå til, når hele er overstået. Når invitationen ankommer til holiday sker, Sørg for at du kender svarene på disse afgørende spørgsmål:
1. behøver jeg at gå? Selv mener ikke ikke gå medmindre du har en berettiget konflikt. Firmafest er en del af dit job. Dens formål er at samle medarbejdere og kolleger til lidt kammeratskab og nogle velfortjent anerkendelse. Hvis dette ikke er din idé om en fantastisk tid, og derefter overveje det arbejde, sætte på din bedste attitude og gå.
2. behøver jeg at vide, hvem vil være der? Finde ud af, hvem der ellers har været inviteret. Hvis du antager, at det er netop din afdeling eller dit arbejde team, kan du ikke være parat til at interagere med alle andre. Nogen form for blanding og sammenblanding begivenhed kræver forudgående forberedelse. At vide, hvem vil være der og har en idé om er hvad man skal tale om afgørende for en vellykket venture.
3. hvor lang tid skal jeg bo? Bo længe nok til at tale med alle, der – forudsat at der ikke er en afstøbning af tusinder. Med en stor skare, interagere med så mange mennesker som muligt, især den centrale personer som din chef. Du skal forblive ved arrangementet i mindst en time, eller du vil give indtryk af, at dit udseende var blot obligatorisk.
Hvis du har en god tid kontrollere dit ur. Orlov før part er udløbet. Hvis din invitation var fra 5-7, ikke bo et minut forbi 7-tiden. Du ønsker ikke at blive tænkt på som en del af clean-up besætning, medmindre der er det næste job du vil have.
4. Hvad bør jeg slid? Husk at dette er en firmafest, og Fortsæt din vagt, når de beslutter, hvordan man klæder. Hvis hændelsen er umiddelbart efter arbejde, er din business påklædning hensigtsmæssigt.
Hvis partiet, der er senere i aften eller i weekenden vil dit valg variere afhængigt af typen hændelse. Hvis du ikke er visse hvad dupsko, tjekke direkte med din vært eller med kolleger hvis smag og dømmekraft du har tillid til. Sørg for, at hvad du bære afspejler godt på dig professionelt. Dette er ikke tidspunktet til at dukke op i din mest afslørende outfit.
5. er min familie inviteret? Ikke medmindre det siger så på invitationen. Tag dine børn kun hvis invitationen læser “og familie”. Ellers forlade dem derhjemme med babysitter. Medmindre din ægtefælle er nævnt eller konvolutten er henvendt til dig “og gæst” skal du og kun du vise.
6. Hvad vil jeg tale om? Det er ikke, hvad du har at sige. det drejer sig om hvad andre folk har at sige. Tricket er at tillade andre mennesker at tale. Hvis du planlægge med nogle gode spørgsmål med åbne svarmuligheder, kan du ikke have nogen problemer med samtaler. Den bedste samtale starteren begynder med “Fortæl mig om…” Du kan derefter fortsætte med “det er interessant. Fortæl mig mere.”
7. hvor meget skal jeg spise og drikke? Om hændelsen er en reception med lette hors d’oeuvres eller en fuld morgenbuffet, holde moderation i tankerne. Du er ikke der for maden. Du er der for fellowship så modstå trangen til at fylde din tallerken til bristepunktet. Den person, der går gennem linjen først og tager alle fødevarer vil ikke huske fondly eller inviteret tilbage.
Drik i moderation. Alkohol og business Bland sjældent godt så grænse hvor meget du spiser. Dette er en mulighed for at opbygge relationer og at fremme dig selv. Du skal holde hovedet koldt om dig, fordi din efter arbejdstid adfærd vil have en direkte indflydelse på din forretning fremtidige.
8. skal jeg tage en gave? Medmindre du bliver bedt om at bringe noget at bytte med dine kolleger, er den eneste passende gave en for din vært. Mens blomster og vin er populære varer, tilgang både med forsigtighed. Tage vin eller spiritus, kun hvis du er sikker på, at din vært drikke alkoholiske drikkevarer. Hvis vinen serveres med et måltid, Spørg før tid hvad slags vin ville være passende. Ellers gør det klart, at du forventer din vært til at gemme vinen til en senere lejlighed.
Med blomster, tage snitblomster allerede arrangeret i en vase, der ikke skal returneres. Værten skal ikke have at smutte til at lokalisere en vase og arrangere blomster, mens der er gæster til at blive underholdt. Gavekurve med syltetøj, gelé eller gourmet food-varer, der kan være gemt og tjente senere er det bedste valg.
9. er det okay at danse på bordet med en lampeskærm på hovedet? Ikke på firmafest, uanset hvor godt det passer eller hvad en stor lille danserinde er du. Nyd dig selv, men husk på, at det er stadig om forretning og sørg for at du ikke har alt for meget sjov.
Ferie fest er ikke tid at lade dit hår eller smide forsigtighed til vinden. Hvad du siger og gør på lørdag aften vil leve videre i lang tid i hovedet på dine medarbejdere. Hvis din adfærd er upassende, kan din karriere være kortere end alle andres hukommelse. Hvis du foretager dig selv med charme og kyndige, kunne din stige op ad stigen til succes afhente hastighed.
(c) 2004, Lydia Ramsey. Alle rettigheder i alle medier forbeholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.